Sortiment

VORES TE

”Mange teer dufter godt, men noget af det vigtigste er også, at den smager, som den dufter”.

tekande

 

 

 

 

Vi ønsker at give vores kunder det bedste, og det er vigtigt for os at kunne stå 100 % inde for det, vi tilbyder. Derfor har vi nøje valgt, hvilke teer vi gerne vil have i caféen.

te plukkere                           te mark


Te-elskere kan som kaffedrikkere godt lide at prøve lidt forskelligt, og derfor har vi også et forskelligt udvalg, både af den te vi serverer i caféen men også i vores delikatesseafdeling.

Te er en aromatisk drik som sætter gang i ens sanseindtryk af både smag, lugt- og følesansen, og gode oplevelser bliver ofte forbundet med god mad og drikke.

Når en bestemt duft eller smag kommer frem, mindes vi evt. en tidligere oplevelse, vi har haft, f.eks. i et bestemt land, med en bestemt person eller fra en helt bestemt situation, som har fået en særlig plads i ens hjerte. 
God te får en vigtig plads i ens hjerte, som man kan nyde, når man vil.

TEENS HISTORIE

Te opstod oprindeligt i Kina, muligvis som en drik med helbredende evner.

I det 16.århundrede kom teen til Europa via portugisiske præster og handelsmænd, og siden da blev teen også meget populær blandt mange andre lande.

Teen fik en plads i mange landes hjerter, og England påbegyndte selv deres egen produktion af te. Te er næstefter vand den væske der drikkes mest af i verden.

Fabel te

Fabel Te er et firma, som kun sælger direkte til specialbutikker som Café Gårdhaven. De har intet salg til private ved hjælp af hjemmeside eller egen butik. De har solgt løsvægts-te igennem flere år og har i de seneste år udvidet med deres egen serie af Fabel dåser og Fabel teposer.

Fabel Te har flere gange sagt nej til store kæder, fordi deres salg ligger til specialbutikker og de dermed gerne vil bevare dette fokus i årene fremover. Som forhandler af Fabel Te er vi sikret et kvalitets brand, som har eksisteret i mange år. Fabel Te har et stort sortiment af løsvægts-te og deres teer er kendt for deres sammenhæng mellem duft og smag.

fabel te

Te som forbløffer

Missionen og passionen har altid været at sælge teer som forbløffer og overrasker, når man få dem lavet. Mange teer dufter godt når man køber dem, men det vigtigste er jo, at smagen holder. Det spændende er, at vi hver især har forskellige præferencer på smag og duft. God te har altså en vigtig plads i hjertet - akkurat ligesom god musik, og det er derfor vigtigt for Fabel Te, at sælge te, som kan leve op til dette.

 

fabelte hvidte ribs1   fabelte groente mango1   fabelte rooibushte hindbaer3   fabelte sortte rabarber1   fabelte urtete aeble1   fabelte urtete citron1
 Fabel Te 1    Fabel Te 2    Fabel Te 4    Fabel Te 7    Fabel Te 8    Fabel Te 11

 

 

KONTAKT

CAFÉ GÅRDHAVEN

Tallerupvej 22
5690 Tommerup
Tlf.: +45 27 51 09 30
E-mail: info@cafegaardhaven.dk  

ÅBNINGSTIDER

Mandag - Tirsdag     Lukket
Onsdag - Søndag     12.00 - 20.00

 

Åbningstider efter behov
Se de nyeste opdateringer på Facebook

 

tripadvisor3     facebook button