OM CAFÉ GÅRDHAVEN

De første tanker om at skabe en café startede allerede omkring år 2006.

Jeg var lige vendt tilbage til Danmark efter at have boet i Australien i 1 ½ år. I Australien fik jeg virkelig smag og interesse for kaffe og kage. Australiere er dygtige til at lave kager og anretter og dekorerer dem utroligt flot. Ud over kagerne elsker de også at hygge sig med diverse kolde- og varme kaffer samt te. Det var hér min nysgerrighed omkring mad og kager startede.

Jeg var vendt tilbage til Danmark for at finde ud af, hvilken uddannelse jeg skulle i gang med. Jeg vidste dog, at jeg ville have noget med mennesker at gøre. Jeg kan godt lide kontakten til andre mennesker og vil gerne have dem til at føle sig godt tilpas i mit selskab. Da jeg vendte tilbage til Danmark, var der behov for lærere. Jeg havde sjovt nok lige været privatlærer i 3 mdr. for nogle børn, hvis familie boede "out in the middle of nowhere", i Australien. Jeg kunne godt lide samarbejdet med børnene, og den udvikling og læring vi i fællesskab skabte. Så da jeg indså at lærerarbejdet var en mulighed, valgte jeg at starte på læreruddannelsen i Odense, hvilket jeg var glad for. Et af mine linjefag blev selvfølgelig også hjemkundskab.

Jeg arbejdede først på Fyn og flyttede derefter til KBH og arbejdede i et par år. Da jeg flyttede tilbage til skønne Fyn i sommeren 2014, fik jeg for alvor den første rigtige mulighed for at starte café, som jeg altid har drømt om. Og jeg tog den! Jeg måtte bare prøve det!

IMG 20150829 141750

For mange år siden havde et familiemedlem en kaffebutik. Johannes Borne, hed ejeren. Han var min oldefars fætter. Han havde dengang skabt et flot logo til sin kaffebutik med en sød lille kop inde i en harmonisk cirkel. Logoet kom på nogle af hans flotte kaffedåser, som han havde stående rundt omkring i sin butik. Kaffedåserne blev efterhånden givet videre fra generation til generation, og siden jeg var helt lille pige, har jeg altid kigget på dåserne og den lille søde kaffekop i cirklen. Der har altid været noget specielt ved den kaffekop på logoet, som tiltalte mig.

Nu hvor muligheden om cafédrømmen bød sig, skulle det selvfølgelig være familiens gamle logo, som skulle gå igen. Café Gårdhaven er ikke længere nogen idé eller drøm. Den er endelig blevet gjort til virkelighed, selvom det var hårdt at starte op, og stadig den dag i dag, af og til kan være udfordrende at køre en café på landet. For hvem kommer på café ude på landet?. Sådan sagde mange til mig i starten. Men jeg vendte den om og sagde: "hvem vil ikke gerne på café ude på landet?". Det var jo sådan det var i Australien. En lille pup langt ude på landet, med kun kænguroer, slanger og farlige edderkopper som naboer, så var der altid folk fra nær og fjern, som kom til den pup. Folk kom for at hygge! For det handler ikke om HVOR caféen er, men at der er en.

Jeg elsker, at vi kom i gang og at vi hele tiden udvikler os, hvilket både gælder inden for mad, drikke og lækre hjemmelavede kager. Der er ingen grænser for kreativitet. 

Café Gårdhaven startede som en café i udvikling og vil altid være en café i udvikling. Jeg/vi vil gøre alt for, at kunderne får en god oplevelse her hos os og "det lille ekstra" til hverdagen.

De bedste hilsner 
Anitta Møllebjerg Borne

Elite smiley

https://www.findsmiley.dk/Sider/KontrolRapport.aspx?Virk1742757

Anitta Borne Café Gårdhaven

KONTAKT

CAFÉ GÅRDHAVEN

Tallerupvej 22
5690 Tommerup st.
Tlf.: +45 27 51 09 30
E-mail: info@cafegaardhaven.dk  

ÅBNINGSTIDER

Åbningstider

Vinterlukket

 

Nyttige informationer:

- Hvis der er stille ud på aftenen, lukker vi af og til lidt før tid. Dette sker dog sjældent i foråret og sommeren.

- Ved Sygdom poster vi det på facebook hurtigst muligt, hvis det viser sig, at vi er nødsaget til at lukke. Vi er en lille café med kun få på arbejde. Så hold øje med seneste nyt på facebook.

 

 

Se altid de nyeste opdateringer på Facebook om f.eks. ændringer i åbningstider m.m.

 

Vi modtager gerne henvendelser om arrangementer. Skriv til os på mail: info@cafegaardhaven.dk

- vi svarer dig hurtigst muligt :)

 
tripadvisor3     facebook button